Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι σκληρός στη βιομηχανία φορτηγών με μια πληθώρα προκλήσεων, να πάρει την καλύτερη απόδοση από το όχημά σας και έξω από την επιχείρησή σας είναι κρίσιμη. Η νέα Castrol VECTON διαθέτει μια σειρά από έλαια που αντικατοπτρίζουν διαφορετικές επιχειρηματικές προτεραιότητες. Ο καθένας έχει σχεδιαστεί με δικά του πλεονεκτήματα, δίνοντάς σας μια πραγματική επιλογή για το τι συμβαίνει στους κινητήρες των φορτηγών σας.

Οι σύγχρονοι κινητήρες λειτουργούν σε συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες που επηρεάζουν την απόδοση του κινητήρα. Το μοναδικό System 5 Technology ™ της Castrol VECTON προσαρμόζεται σε αυτές τις μεταβαλλόμενες συνθήκες για να μεγιστοποιήσει την απόδοση σε 4 βασικές περιοχές:

  1. Κατανάλωση καυσίμου
  2. Κατανάλωση λαδιού
  3. Περίοδος αλλαγής λαδιού
  4. Ζωή εξαρτημάτων

CASTROL VECTON

Βοηθά να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του στόλου και της επιχείρησής σας.

Σε ανεξάρτητες εργαστηριακές δοκιμές, το Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E6/E9 είχε έως και 40% καλύτερη απόδοση από τα βιομηχανικά τυπικά όρια API και ACEA όσον αφορά στην αύξηση του ιξώδους του λιπαντικού, στις επικαθήσεις στα εμβόλα, στον περιορισμό της αιθάλης, στη φθορά και στην διάβρωση.

Το Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E6/E9 έχει εγκριθεί από τις Mercedes Benz, MAN, Renault, Volvo και Deutz για διάστημα αλλαγής λιπαντικών έως και 100.000 χλμ., σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους. Το πραγματικό διάστημα αλλαγής λιπαντικών εξαρτάται από τον τύπο κινητήρα, τις συνθήκες λειτουργίας, το ιστορικό συντήρησης, τη χρήση των διαγνωστικών πληροφοριών και την ποιότητα καυσίμων. Να συμβουλεύεστε πάντα το εγχειρίδιο χρήσης του κατασκευαστή.