Η MANN-FILTER προσφέρει στην αγορά καινοτόμα προϊόντα με ποιότητα 100 % στην πρώτη εφαρμογή.

Το επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει λύσεις για τα επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά καθώς και για τις εφαρμογές εκτός αυτοκινητόδρομων.

Η MANN-FILTER της MANN+HUMMEL που είναι κορυφαίος ειδικός στα φίλτρα, προσφέρει πολυάριθμα προϊόντα για χρήση τόσο στην αγορά της πρώτης εφαρμογής όσο και στην ανεξάρτητη αγορά ανταλλακτικών. Η εταιρεία, για παράδειγμα, έχει αναπτύξει νέα φίλτρα αέρα με εύκαμπτα εξωτερικά περιγράμματα που κάνουν πιο αποτελεσματική την χρήση του χώρου που συνεχώς συρρικνώνεται στο όχημα. Όπως τα MANN-FILTER Flexline C 26 017 και C 30 030, τα φίλτρα αέρα διατίθενται στην ανεξάρτητη αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Με το καινοτόμο φίλτρο αέρα MANN-FILTER C 25 024, υπάρχει και μια νέα εξέλιξη στο τμήμα επαγγελματικών οχημάτων, το οποίο επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του περιβλήματος.

Με τη χρήση πανομοιότυπων εξαρτημάτων στην αγορά πρώτης εφαρμογής και στην αγορά ανταλλακτικών, προσφέρουμε 100% ποιότητα στα προϊόντα MANN-FILTER πρώτης εφαρμογής “, εξηγεί ο Karsten Muller, Διευθυντής Product Management IAM στη MANN + HUMMEL. Συνεπώς, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να βασίζονται στα πρωτότυπα προϊόντα MANN-FILTER.

Ευέλικτα εξωτερικά περιγράμματα για βελτιωμένη απόδοση.

Ένα παράδειγμα μεταξύ πολλών προϊόντων MANN-FILTER που διατίθεται για τα καινούργια αυτοκίνητα είναι το φίλτρο αέρα Flexline με τα εύκαμπτα εξωτερικά περιγράμματα, που εκκρεμεί να λάβει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το ίδιο φίλτρο διατίθεται επίσης σε ποιότητα 100% πρώτης εφαρμογής στην ανεξάρτητη δευτερογενή αγορά με κίτρινη και πράσινη συσκευασία MANN-FILTER.

Η MANN-FILTER Flexline χρησιμοποιεί αποτελεσματικά χώρους εγκατάστασης με καμπυλωτά εξωτερικά περιγράμματα. Επειδή τα περιγράμματα του φίλτρου αέρα κατασκευάζονται με την τεχνολογία λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας, μπορεί να παραχθεί σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα. Έτσι, η Flexline αντιπροσωπεύει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στα επίπεδη φίλτρα αέρα με ευθεία ορθογώνια, τραπεζοειδή και πολυγωνικά άκρα, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα: Το φίλτρο αέρα C 26 017 έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως το 11% μεγαλύτερο εμβαδόν φίλτρου, 22% υψηλότερη χωρητικότητα συγκράτησης σκόνης και μείωση απώλειας πίεσης κατά 16%. Ταυτόχρονα, τα νέα φίλτρα αέρα Flexline είναι επίσης πιο επίπεδα από τα τυποποιημένα προϊόντα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα εγκατάστασης.

Φίλτρα MANN. Η ποιότητα έχει όνομα.